Schorseneren in bechamelsaus

Opbrengsten1 portie
 2,19 kg Schorseneren Ardo dv.
 1 l Halfvolle melk
 138 g Roux
 Nootmuskaat
 pezo
1

De schorseneren gaar steamen (of koken).

2

Intussen een bechamel bereiden (zie rubriek sauzen).

3

Giet de bechamel door een puntzeef bij de schorseneren en smaak nogmaals af.

CategorieHACCP/Allergenen, , Begrippen

Ingrediënten

 2,19 kg Schorseneren Ardo dv.
 1 l Halfvolle melk
 138 g Roux
 Nootmuskaat
 pezo

Aanwijzingen

1

De schorseneren gaar steamen (of koken).

2

Intussen een bechamel bereiden (zie rubriek sauzen).

3

Giet de bechamel door een puntzeef bij de schorseneren en smaak nogmaals af.

Schorseneren in bechamelsaus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *