Kook de verse visbouillon (zie sauzen) op (zonder kan ook, alleen water), voeg de witte wijn en visbouillon poeder toe en laat 1/2 uurtje pruttelen.
Mixen en intussen de roux toevoegen, opkoken en als laatst de room onder mengen (niet meer laten koken).
Afsmaken met pezo.
Voor een uitgesproken smaak op het laatst nog een beetje witte wijn op het laatst toevoegen.
Indien je vertrekt van alleen water dan moet je meer visbouillon poeder toevoegen.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Kook de verse visbouillon (zie sauzen) op (zonder kan ook, alleen water), voeg de witte wijn en visbouillon poeder toe en laat 1/2 uurtje pruttelen.
Mixen en intussen de roux toevoegen, opkoken en als laatst de room onder mengen (niet meer laten koken).
Afsmaken met pezo.
Voor een uitgesproken smaak op het laatst nog een beetje witte wijn op het laatst toevoegen.
Indien je vertrekt van alleen water dan moet je meer visbouillon poeder toevoegen.