
0,80 l Witte wijnsaus
250 g Champignons
100 g Grijze garnalen
0,20 l Halfvolle melk
Weinig Gehakte peterselie
1
Was en reinig de champignons, snij in plakjes van 0,5cm dik.
2
Zet de champignons op met de melk, pezo en leg bovenop boterpapier met een bord.
3
Deksel er op en op een laag vuurtje laten gaar pruttelen.
4
Giet de melk van de champignons (deze kan je gebruiken voor champignonsoep of…)
5
Bereid de witte wijnsaus (zie sauzen).
6
Voeg op het laatst de champignons toe en laat de saus even opkoken.
7
Juist voor serveren de garnalen en peterselie toevoegen.
CategorieSauzenCuisineEi, Gluten, Melk, Schaaldieren, Selder, Soja, Vis, Weekdieren
Ingrediënten
0,80 l Witte wijnsaus
250 g Champignons
100 g Grijze garnalen
0,20 l Halfvolle melk
Weinig Gehakte peterselie