Bereid een bechamelsaus (zie sauzen) met 0,75l. melk, 65 gr. roux, pezo en nootmuskaat.
Bereid een witte wijnsaus, 0,25l. (zie sauzen).
Voeg samen, meng de mosterd en kurkuma er onder volgens wens.
Verder afsmaken met pezo en houd warm.
Het gebeurt dat de saus door de zuurtegraad schift (witte wijn en mosterd in de saus), even opnieuw mixen en bijbinden met blanke roux Knorr.
Er kan ook gewerkt worden met alleen witte wijn saus.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Bereid een bechamelsaus (zie sauzen) met 0,75l. melk, 65 gr. roux, pezo en nootmuskaat.
Bereid een witte wijnsaus, 0,25l. (zie sauzen).
Voeg samen, meng de mosterd en kurkuma er onder volgens wens.
Verder afsmaken met pezo en houd warm.
Het gebeurt dat de saus door de zuurtegraad schift (witte wijn en mosterd in de saus), even opnieuw mixen en bijbinden met blanke roux Knorr.
Er kan ook gewerkt worden met alleen witte wijn saus.