Mosterdsaus

MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd5 minutenKooktijd30 minutenTotale tijd35 minuten
 0,75 g Witte wijnsaus
 0,25 l Halfvolle melk
 65 g Blanke roux Knorr
 70 g Mosterd De Vos Lemmens
 0,10 fl oz Kurkuma
 PeZo
1

Bereid een bechamelsaus (zie sauzen) met 0,75l. melk, 65 gr. roux, pezo en nootmuskaat.

2

Bereid een witte wijnsaus, 0,25l. (zie sauzen).

3

Voeg samen, meng de mosterd en kurkuma er onder volgens wens.

4

Verder afsmaken met pezo en houd warm.

5

Het gebeurt dat de saus door de zuurtegraad schift (witte wijn en mosterd in de saus), even opnieuw mixen en bijbinden met blanke roux Knorr.
Er kan ook gewerkt worden met alleen witte wijn saus.

Ingrediënten

 0,75 g Witte wijnsaus
 0,25 l Halfvolle melk
 65 g Blanke roux Knorr
 70 g Mosterd De Vos Lemmens
 0,10 fl oz Kurkuma
 PeZo

Aanwijzingen

1

Bereid een bechamelsaus (zie sauzen) met 0,75l. melk, 65 gr. roux, pezo en nootmuskaat.

2

Bereid een witte wijnsaus, 0,25l. (zie sauzen).

3

Voeg samen, meng de mosterd en kurkuma er onder volgens wens.

4

Verder afsmaken met pezo en houd warm.

5

Het gebeurt dat de saus door de zuurtegraad schift (witte wijn en mosterd in de saus), even opnieuw mixen en bijbinden met blanke roux Knorr.
Er kan ook gewerkt worden met alleen witte wijn saus.

Notes

Mosterdsaus