
2,78 theelepel Eidooier
0,83 fl oz Mosterd De Vos Lemmens
1,11 fl oz Azijn
0,83 gal Water
0,83 l Slaolie
PeZo
1
Eidooier, mosterd, azijn, peper en zout even los kloppen.
2
Machinaal op halve snelheid verder kloppen, terwijl olie beetje bij beetje toevoegen.
3
Wanneer de helft van de olie is toegevoegd rustig het koude water toevoegen, vervolgens de rest van de olie.
4
Afsmaken met zout (geen peper meer geeft zwarte spikkels) eventueel nog wat azijn of mosterd volgens smaak.
5
Laten opstijven en koelen in de koelkast.
6
Nooit uit de koelkast bewaren.
Ingrediënten
2,78 theelepel Eidooier
0,83 fl oz Mosterd De Vos Lemmens
1,11 fl oz Azijn
0,83 gal Water
0,83 l Slaolie
PeZo