
Per 25 stuks:
1 l Halfvolle melk
500 g Bloem
90 g Suiker
10 g Vanillesuiker Imperial
0,25 ons Kaneel
10 theelepel Eieren
150 g Melkerijboter
Zout
Olie (om te bakken)
1
1 Dag voordien beslag maken (is het beste) en in de koeling bewaren.
2
Boter smelten, bloem zeven.
3
Melk, vanillesuiker, suiker, kaneel, zout, eieren en bloem machinaal los kloppen.
4
Klopper traag laten draaien en de gesmolten boter toevoegen.
5
Uit de koeling het beslag omroeren.
6
Pan goed verhitten en insmeren met olie.
7
Pannenkoeken bakken, eventueel na een aantal stuks gebakken nogmaals insmeren met olie.
8
Indien nodig opwarmen afgedekt met zilverpapier in de oven op 150°C of in combisteamer per 25st. oven 125°C /10% vocht 7min.
Ingrediënten
Per 25 stuks:
1 l Halfvolle melk
500 g Bloem
90 g Suiker
10 g Vanillesuiker Imperial
0,25 ons Kaneel
10 theelepel Eieren
150 g Melkerijboter
Zout
Olie (om te bakken)