Bereid de dag ervoor banketbakkersroom (zie desserten) en plaats in de koeling.
Smelt de margarine en smeer 19 pinnen in, laat even opstijven.
Snij van de bladerdeeg 19 bandjes van 3cm. breed en ong. 37cm. lang.
Bestrijk (met borsteltje) een bandje met koud water en rol (in spiraal) van punt naar boven (de bestreken kant naar buiten).
De bladerdeeg moet steeds overlappen tijdens het oprollen.
Bovenaan waar het deeg stopt op de pin is de onderkant (deze kant moet op de bakplaat).
Strooi de korrelsuiker in een soepbord, druk zachtjes de bovenzijde van de bladerdeeg in de korrelsuiker.
Plaats de hoorntjes op een bakplaat met silicone matje en bak af op 200°C. gedurende 15 minuten.
Verwijder de pinnen zo snel mogelijk en laat afkoelen.
Klop de banketbakkersroom los en spuit in de hoorntjes.
Het puntje kan eventueel in de chocolade gedompeld worden.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Bereid de dag ervoor banketbakkersroom (zie desserten) en plaats in de koeling.
Smelt de margarine en smeer 19 pinnen in, laat even opstijven.
Snij van de bladerdeeg 19 bandjes van 3cm. breed en ong. 37cm. lang.
Bestrijk (met borsteltje) een bandje met koud water en rol (in spiraal) van punt naar boven (de bestreken kant naar buiten).
De bladerdeeg moet steeds overlappen tijdens het oprollen.
Bovenaan waar het deeg stopt op de pin is de onderkant (deze kant moet op de bakplaat).
Strooi de korrelsuiker in een soepbord, druk zachtjes de bovenzijde van de bladerdeeg in de korrelsuiker.
Plaats de hoorntjes op een bakplaat met silicone matje en bak af op 200°C. gedurende 15 minuten.
Verwijder de pinnen zo snel mogelijk en laat afkoelen.
Klop de banketbakkersroom los en spuit in de hoorntjes.
Het puntje kan eventueel in de chocolade gedompeld worden.