De boter zacht maken in de microgolfoven en mengen met de kandijsuiker en kaneel.
De appels op 1/3 van het steeltje rondom de appel met een mespunt door de schil insnijden [enkel door de schil].
Met een appelboor het klokhuis verwijderen.
Met behulp van een spuitzak de botermassa in de holte spuiten met een kleine hoeveelheid bovenop.
In een schaal plaatsen en een weinig witte wijn toevoegen.
Garen in de oven op 170 °C gedurende 25 minuten steek met een mes tot in het midden van de appel om te testen of die zacht is (let op: niet tot moes garen).
Bestrooien met bloemsuiker.
Ingrediënten
Aanwijzingen
De boter zacht maken in de microgolfoven en mengen met de kandijsuiker en kaneel.
De appels op 1/3 van het steeltje rondom de appel met een mespunt door de schil insnijden [enkel door de schil].
Met een appelboor het klokhuis verwijderen.
Met behulp van een spuitzak de botermassa in de holte spuiten met een kleine hoeveelheid bovenop.
In een schaal plaatsen en een weinig witte wijn toevoegen.
Garen in de oven op 170 °C gedurende 25 minuten steek met een mes tot in het midden van de appel om te testen of die zacht is (let op: niet tot moes garen).
Bestrooien met bloemsuiker.