Salade van sla en komkommer

MoeilijkheidsgraadGevorderd
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd2 minutenKooktijd2 minutenTotale tijd4 minuten
 482 g Komkommer
 171 g Ijsbergsla
 128,75 g Lollo Bionda
 0,14 pint Pijpajuin
 PeZo
 100 g Wortel (netto)
1

Komkommer halveren en zaadjes met koffielepel verwijderen. Met schil in brunoise snijden, de wortels verwijderen van de jonge uitjes en ciseleren.

2

De Lollo bionda reinigen, wassen (2 maal) en in kleinere stukken trekken.

3

De ijsbergsla reinigen, fijn ciseleren, 2 maal wassen en laten uitlekken.

4

De ingrediënten onder elkaar mengen en verdelen.

Opgelet!:
5

! ! ! Met vinaigrette, pas op het laatst onder de sla mengen. ! ! !

Ingrediënten

 482 g Komkommer
 171 g Ijsbergsla
 128,75 g Lollo Bionda
 0,14 pint Pijpajuin
 PeZo
 100 g Wortel (netto)

Aanwijzingen

1

Komkommer halveren en zaadjes met koffielepel verwijderen. Met schil in brunoise snijden, de wortels verwijderen van de jonge uitjes en ciseleren.

2

De Lollo bionda reinigen, wassen (2 maal) en in kleinere stukken trekken.

3

De ijsbergsla reinigen, fijn ciseleren, 2 maal wassen en laten uitlekken.

4

De ingrediënten onder elkaar mengen en verdelen.

Opgelet!:
5

! ! ! Met vinaigrette, pas op het laatst onder de sla mengen. ! ! !

Notes

Salade van sla en komkommer