Komkommer halveren en zaadjes met koffielepel verwijderen. Met schil in brunoise snijden, de wortels verwijderen van de jonge uitjes en ciseleren.
De Lollo bionda reinigen, wassen (2 maal) en in kleinere stukken trekken.
De ijsbergsla reinigen, fijn ciseleren, 2 maal wassen en laten uitlekken.
De ingrediënten onder elkaar mengen en verdelen.
! ! ! Met vinaigrette, pas op het laatst onder de sla mengen. ! ! !
Ingrediënten
Aanwijzingen
Komkommer halveren en zaadjes met koffielepel verwijderen. Met schil in brunoise snijden, de wortels verwijderen van de jonge uitjes en ciseleren.
De Lollo bionda reinigen, wassen (2 maal) en in kleinere stukken trekken.
De ijsbergsla reinigen, fijn ciseleren, 2 maal wassen en laten uitlekken.
De ingrediënten onder elkaar mengen en verdelen.
! ! ! Met vinaigrette, pas op het laatst onder de sla mengen. ! ! !