Van de kip wordt de dag voor bereiding van de soep een bouillon gemaakt (zie kippenbouillon).
De gekookte kip pellen en in kleinere stukken verdelen.
De soepgroenten, uien, kippenbouillon Knorr, verse kippenbouillon en peper met heet water aan de kook brengen.
Aan de kook brengen, de groenten gaar laten pruttelen, mixen en binden met de roux.
Afsmaken met pezo.
de stukjes kip even mee verwarmen in de soep en daarna de room onder roeren (niet meer laten koken)..
Ingrediënten
Aanwijzingen
Van de kip wordt de dag voor bereiding van de soep een bouillon gemaakt (zie kippenbouillon).
De gekookte kip pellen en in kleinere stukken verdelen.
De soepgroenten, uien, kippenbouillon Knorr, verse kippenbouillon en peper met heet water aan de kook brengen.
Aan de kook brengen, de groenten gaar laten pruttelen, mixen en binden met de roux.
Afsmaken met pezo.
de stukjes kip even mee verwarmen in de soep en daarna de room onder roeren (niet meer laten koken)..