Per liter:
133 g Soepgroenten oranje dv.
53 g Tomatenpuree blik
53 g Tomatenblokjes blik
100 g Wortelen
8,33 g Groentebouillon Knorr
8,33 g Rijst
Gehakte peterselie dv.
PeZo
Water
Suiker
1
Bereidt de tomatensoep (zie tomatensoep met basilicum).
2
Kook de rijst met water en een weinig zout.
3
Als deze beetgaar is afgieten en afspoelen.
4
Verdeel de rijst, tomatenblokjes en gehakte peterselie in de potten en vul aan met de hete soep.
CategoriePureesoepenCuisineSelderDietHalal, Lage caloriewaarde, Low Fat, Low Lactose, No gluten, Vegan, Vegetarian
Ingrediënten
Per liter:
133 g Soepgroenten oranje dv.
53 g Tomatenpuree blik
53 g Tomatenblokjes blik
100 g Wortelen
8,33 g Groentebouillon Knorr
8,33 g Rijst
Gehakte peterselie dv.
PeZo
Water
Suiker
Aanwijzingen
1
Bereidt de tomatensoep (zie tomatensoep met basilicum).
2
Kook de rijst met water en een weinig zout.
3
Als deze beetgaar is afgieten en afspoelen.
4
Verdeel de rijst, tomatenblokjes en gehakte peterselie in de potten en vul aan met de hete soep.