
Per liter:
133 g Soepgroenten groen
16,67 g Aardappelen
8,33 g Groentebouillon Knorr
0,70 theelepel Komkommer
8,30 g Maizena
1 g Gehakte peterselie of dille
PeZo
Water
1
Soepgroenten,groentebouillon Knorr, aardappelen en peper opzetten met warm water.
2
Zo snel mogelijk aan de kook brengen.
3
Was de komkommers en snij in kleine stukken.
4
10 min. voor afwerking van de soep de versneden komkommer en melk toevoegen.
5
Intussen de een klein beetje komkommer zonder zaadlijst in blokjes snijden even fruiten in olie en kruiden met pezo.
6
Soep mixen, binden (papje van maïzena en weinig water) en verder afsmaken met pezo.
7
Afwerken met de blokjes komkommer en gehakte peterselie (of dille)
Ook lekker met een blokje kruidenkaas in je bord.
CategoriePureesoepenCuisineEi, Gluten, Melk, Noten, Selder, SesamzaadDietHalal, Lage caloriewaarde, Low Fat, Vegetarian
Ingrediënten
Per liter:
133 g Soepgroenten groen
16,67 g Aardappelen
8,33 g Groentebouillon Knorr
0,70 theelepel Komkommer
8,30 g Maizena
1 g Gehakte peterselie of dille
PeZo
Water