
Per liter:
133 g Soepgroenten groen
166 g Erwten diepvries
8,33 g Groentebouillon Knorr
0,20 pint Munt
16,67 g Aardappelen
5 g Maïzena
0,67 gal Halfvolle melk
PeZo
Water
1
Soepgroenten en aardappelen opzetten met warm water en zo snel mogelijk aan de kook brengen.
2
Groentebouillon Knorr en peper toevoegen.
3
Zodra de soep kookt de erwten toevoegen.
4
10 min. voor afwerking van de soep de gewassen munt en halfvolle melk toevoegen.
5
Laten doorkoken.
6
Mixen, binden met maizena (opgelost in weinig water) en verder afsmaken met pezo.
7
Plaats een kleine staafmixer (huishoudmodel) in de puntzeef en mix nogmaals de soep er door.
Garnituur:
8
Afwerken met geblancheerde erwten (42 gr.)
CategoriePureesoepenCuisineGluten, Melk, Mosterd, Noten, Selder, Sesamzaad, SojaDietHalal, Low Fat, Vegetarian
Ingrediënten
Per liter:
133 g Soepgroenten groen
166 g Erwten diepvries
8,33 g Groentebouillon Knorr
0,20 pint Munt
16,67 g Aardappelen
5 g Maïzena
0,67 gal Halfvolle melk
PeZo
Water