
Per liter:
133 g Soepgroenten groen
92 g Champignons
5,83 g Groentebouillon Knorr
0,67 gal Halfvolle melk
16,70 g Blanke roux Knorr
20 g Champignonsoep Knorr
PeZo
Water
1
De dag voordien de champignons wassen, laten uitlekken en in schijfjes van 0,5cm. snijden.
2
Op zetten met halfvolle melk en pezo, afdekken met boterpapier, bordje bovenop leggen en deksel er op.
3
Gaarkoken en snel afkoelen (pot in een spoelbak met koud water zetten).
4
Bordje en boterpapier verwijderen en in een emmertje in de koeling plaatsen.
5
Champignonfond (melk van de champignons), soepgroenten ,groentebouillon, peper en water op zetten en aan de kook brengen.
6
Als de groenten gaar zijn mixen met champignonpoeder daarna binden met de blanke roux.
7
Afsmaken met pezo, champignons toevoegen en even laten opkoken.
8
Afwerken met gehakte peterselie.
Ingrediënten
Per liter:
133 g Soepgroenten groen
92 g Champignons
5,83 g Groentebouillon Knorr
0,67 gal Halfvolle melk
16,70 g Blanke roux Knorr
20 g Champignonsoep Knorr
PeZo
Water