Minestronesoep

MoeilijkheidsgraadBeginner
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd15 minutenKooktijd35 minutenTotale tijd50 minuten
Per liter:
 67 g Soepgroenten oranje dv.
 8,33 g Groentebouillon Knorr
 0,05 fl oz Lookpasta (zie allerlei)
 0,67 g Courgetten
 0,03 theelepel Bloemkool
 13,30 g Boontjes dv.
 13,30 g Knolselder dv.
 40 g Tomatenpuree blik
 0,83 qt Gezouten spek 1 cm. dik
 5 g Vermicelli
 25 g Gemalen kaas
 13,33 g Erwten dv.
 13,33 g Spruiten dv.
 PeZo
1 dag ervoor:
1

Soepgroenten, tomatenpuree, lookpasta, groentebouillon Knorr en peper met heet water aan de kook brengen.

2

Voeg de overige diepvriesgroenten met courgetteblokjes en bloemkoolroosjes toe aan de soep.

3

Intussen het spek ontzwoerden, kraakbeen verwijderen en in blokjes snijden.

4

Lichtjes bakken in een weinig boter en laten uitlekken in een zeef.

5

Als de groenten beetgaar zijn de vermicelli toevoegen.

6

Afsmaken.

7

Spek toevoegen en even laten opkoken.

8

Nogmaals afsmaken met pezo.

Garnituur:
9

Gemalen kaas apart en eventueel lookbroodjes.

Ingrediënten

Per liter:
 67 g Soepgroenten oranje dv.
 8,33 g Groentebouillon Knorr
 0,05 fl oz Lookpasta (zie allerlei)
 0,67 g Courgetten
 0,03 theelepel Bloemkool
 13,30 g Boontjes dv.
 13,30 g Knolselder dv.
 40 g Tomatenpuree blik
 0,83 qt Gezouten spek 1 cm. dik
 5 g Vermicelli
 25 g Gemalen kaas
 13,33 g Erwten dv.
 13,33 g Spruiten dv.
 PeZo

Aanwijzingen

1 dag ervoor:
1

Soepgroenten, tomatenpuree, lookpasta, groentebouillon Knorr en peper met heet water aan de kook brengen.

2

Voeg de overige diepvriesgroenten met courgetteblokjes en bloemkoolroosjes toe aan de soep.

3

Intussen het spek ontzwoerden, kraakbeen verwijderen en in blokjes snijden.

4

Lichtjes bakken in een weinig boter en laten uitlekken in een zeef.

5

Als de groenten beetgaar zijn de vermicelli toevoegen.

6

Afsmaken.

7

Spek toevoegen en even laten opkoken.

8

Nogmaals afsmaken met pezo.

Garnituur:
9

Gemalen kaas apart en eventueel lookbroodjes.

Notes

Minestronesoep