
Per liter:
133 g Soepgroenten oranje dv.
42 g China mix Ardo dv.
6,70 gals Water
0,13 snufje Tomatenpuree blik (800gr.)
3,33 g Vermicelli
13,33 g Suiker
33 g Ketchup
6,67 g Aardappelzetmeel
10 g Kippenbouillon Knorr
43 g Kip (garnituur)
0,67 gal Azijn
PeZo
1
De dag voor het bereiden van de Chinese tomatensoep een bouillon trekken van de kip (zie kippenbouillon).
2
De soepgroenten, tomatenpuree, kippenbouillon vers, kippenbouillon Knorr en peper opzetten in warm water.
3
Aan de kook brengen en China mix toevoegen.
4
Intussen de kip uitpellen en in kleinere stukken verdelen.
5
Voeg de suiker, azijn, ketchup en de vermicellitoe aan de soep en 10 min. laten pruttelen.
Afsmaken met pezo.
6
Het aardappelzetmeel oplossen in een weinig water en de kokende soep binden.
7
Nogmaals afsmaken.
8
De kip in de soep even bijna koken (zo weinig mogelijk roeren).
9
Soep verder verdelen.
CategorieBouillonsoepenCuisineEi, Gluten, Melk, Mosterd, Noten, Selder, Sesamzaad, SojaDietLow Fat, Low Lactose
Ingrediënten
Per liter:
133 g Soepgroenten oranje dv.
42 g China mix Ardo dv.
6,70 gals Water
0,13 snufje Tomatenpuree blik (800gr.)
3,33 g Vermicelli
13,33 g Suiker
33 g Ketchup
6,67 g Aardappelzetmeel
10 g Kippenbouillon Knorr
43 g Kip (garnituur)
0,67 gal Azijn
PeZo