De dag voor het bereiden van de Chinese tomatensoep een bouillon trekken van de kip (zie kippenbouillon).
De soepgroenten, tomatenpuree, kippenbouillon vers, kippenbouillon Knorr en peper opzetten in warm water.
Aan de kook brengen en China mix toevoegen.
Intussen de kip uitpellen en in kleinere stukken verdelen.
Voeg de suiker, azijn, ketchup en de vermicellitoe aan de soep en 10 min. laten pruttelen.
Afsmaken met pezo.
Het aardappelzetmeel oplossen in een weinig water en de kokende soep binden.
Nogmaals afsmaken.
De kip in de soep even bijna koken (zo weinig mogelijk roeren).
Soep verder verdelen.
Ingrediënten
Aanwijzingen
De dag voor het bereiden van de Chinese tomatensoep een bouillon trekken van de kip (zie kippenbouillon).
De soepgroenten, tomatenpuree, kippenbouillon vers, kippenbouillon Knorr en peper opzetten in warm water.
Aan de kook brengen en China mix toevoegen.
Intussen de kip uitpellen en in kleinere stukken verdelen.
Voeg de suiker, azijn, ketchup en de vermicellitoe aan de soep en 10 min. laten pruttelen.
Afsmaken met pezo.
Het aardappelzetmeel oplossen in een weinig water en de kokende soep binden.
Nogmaals afsmaken.
De kip in de soep even bijna koken (zo weinig mogelijk roeren).
Soep verder verdelen.