Het vlees bakken (kleuren), kruiden met pezo, de uien eminceren en mee laten kleuren/bakken.
Mosterd en lookpasta toevoegen en even bakken.
Blussen met weinig water en vleesbouillon/kippenbouillon (bruin bier).
In een kookpot scheppen en verder aanvullen met water tot het vlees juist onder staat.
Laurier toevoegen.
Gaar koken gedurende ongeveer 2 uur en laurier uit scheppen.
Voorzichtig binden (of het vlees er even uit scheppen) met bruine roux.
Afsmaken met pezo
Ingrediënten
Aanwijzingen
Het vlees bakken (kleuren), kruiden met pezo, de uien eminceren en mee laten kleuren/bakken.
Mosterd en lookpasta toevoegen en even bakken.
Blussen met weinig water en vleesbouillon/kippenbouillon (bruin bier).
In een kookpot scheppen en verder aanvullen met water tot het vlees juist onder staat.
Laurier toevoegen.
Gaar koken gedurende ongeveer 2 uur en laurier uit scheppen.
Voorzichtig binden (of het vlees er even uit scheppen) met bruine roux.
Afsmaken met pezo