
1,87 kg Varkensragout/stoofvlees
1,30 theelepel Laurier
24 g Peperbolletjes (blik)
20 g Kippenbouillon Knorr
80 g Bruine roux Knorr
0,63 gal Room 20%
767 g Uien
100 g Bakboter
Water
PeZo
1
Uien grof snipperen.
2
Het varkensvlees kleuren in de bakboter, kruiden met zout/peper van de molen,, uien toevoegen en mee laten bakken.
3
Blussen met water
4
De massa in een ruime kookpot scheppen en aanvullen met water tot de massa juist onder staat.
5
Laurier ,kippenbouillon toevoegen.
6
Gaarkoken gedurende 2 uur tot het vlees gaar is.
7
Het vlees uit het vocht scheppen.
8
Vet afscheppen, afsmaken met pezo, laurier verwijderen en binden met de bruine roux.
9
Room, peperbolletjes toevoegen en het vlees toevoegen.
10
Opwarmen.
Tip:
Ingrediënten
1,87 kg Varkensragout/stoofvlees
1,30 theelepel Laurier
24 g Peperbolletjes (blik)
20 g Kippenbouillon Knorr
80 g Bruine roux Knorr
0,63 gal Room 20%
767 g Uien
100 g Bakboter
Water
PeZo