De champignons wassen, in 4 snijden en even kort bakken in boter, paprika streep toevoegen en even laten mee bakken, kruiden met pezo. Uit de pan scheppen en aan de kant bewaren.
De kippenragout kleuren in boter en kruiden.
Uien eminceren en samen met de kip laten bakken.
Tomatenpuree, lookpasta en laurier toevoegen en regelmatig omroeren tot de tomatenpuree van rood naar oranje kleurt.
Blussen met water en in een kookpot scheppen.
Aan de kook brengen met de kippenbouillon en gaar laten pruttelen onder het kookpunt.
½ uur voor afwerking de paprikareepjes met champignons toevoegen.
Laurier verwijderen.
Een papje maken van water/aardappelzetmeel en de goulash voorzichtig binden.
Afsmaken met pezo.
Ingrediënten
Aanwijzingen
De champignons wassen, in 4 snijden en even kort bakken in boter, paprika streep toevoegen en even laten mee bakken, kruiden met pezo. Uit de pan scheppen en aan de kant bewaren.
De kippenragout kleuren in boter en kruiden.
Uien eminceren en samen met de kip laten bakken.
Tomatenpuree, lookpasta en laurier toevoegen en regelmatig omroeren tot de tomatenpuree van rood naar oranje kleurt.
Blussen met water en in een kookpot scheppen.
Aan de kook brengen met de kippenbouillon en gaar laten pruttelen onder het kookpunt.
½ uur voor afwerking de paprikareepjes met champignons toevoegen.
Laurier verwijderen.
Een papje maken van water/aardappelzetmeel en de goulash voorzichtig binden.
Afsmaken met pezo.