
 375 g Koolvisfilet
 375 g Zalmfilet
 313 g Scampi dv.
 313 g Zeevruchtencocktail dv.
 4,62  Visbouillon Knorr
 pezo
1
Bereid een paella (zie paella met kalkoen en chorizo) zonder kalkoen en chorizo.
2
Kippenbouillon vervangen door visbouillon.
3
De vis in kleine stukken versnijden en pas op het laatste laten mee garen met de paella.
4
Afwerken met grof gehakte bladpeterselie.
CategorieRijstgerechten, VisgerechtenCuisineGluten, Melk, Schaaldieren, Selder, Vis, WeekdierenDietHalal, Low Fat, Low Lactose, No gluten
Ingrediënten
 375 g Koolvisfilet
 375 g Zalmfilet
 313 g Scampi dv.
 313 g Zeevruchtencocktail dv.
 4,62  Visbouillon Knorr
 pezo