0,75 theelepel Witte kool
0,13 gal Witte wijn
18,75 g Groentebouillon Knorr
16,63 g Melkerijboter
0,50 gal Azijn
2,50 gals Water
Thijm
Laurier
Wortel
Ui
pezo
Jeneverbessen
1
Witte kool machinaal in reepjes snijden en stoof kort in de boter in een ruime kookpot.
Verder met alle andere ingrediënten rustig gaar stoven [regelmatig omroeren].
2
Tijm, laurier, wortel en ui meestoven.
3
Als de zuurkool gaar is deze verwijderen.
4
Afsmaken met pezo.
CategorieGroentengerechten, Vegetarische gerechtenCuisineMelk, SelderDietDiabetici, Halal, No gluten, Vegetarian
Ingrediënten
0,75 theelepel Witte kool
0,13 gal Witte wijn
18,75 g Groentebouillon Knorr
16,63 g Melkerijboter
0,50 gal Azijn
2,50 gals Water
Thijm
Laurier
Wortel
Ui
pezo
Jeneverbessen
Aanwijzingen
1
Witte kool machinaal in reepjes snijden en stoof kort in de boter in een ruime kookpot.
Verder met alle andere ingrediënten rustig gaar stoven [regelmatig omroeren].
2
Tijm, laurier, wortel en ui meestoven.
3
Als de zuurkool gaar is deze verwijderen.
4
Afsmaken met pezo.