De noordkrieken afgieten en een beetje. sap apart houden.
Het overige sap met de suiker en vanillesuiker opkoken.
De vanillepudding in het beetje sap oplossen en het vocht binden.
De krieken toevoegen en voorzichtig omroeren.
En verder opwarmen op een laag vuurtje, niet laten koken enkel even pruttelen (tijdens het opwarmen voorzichtig omroeren zodat de krieken heel blijven).
Hetzelfde voor de dieetversie, enkel een kleinere hoeveelheid afnemen om het vocht er later mee te binden.
Ingrediënten
Aanwijzingen
De noordkrieken afgieten en een beetje. sap apart houden.
Het overige sap met de suiker en vanillesuiker opkoken.
De vanillepudding in het beetje sap oplossen en het vocht binden.
De krieken toevoegen en voorzichtig omroeren.
En verder opwarmen op een laag vuurtje, niet laten koken enkel even pruttelen (tijdens het opwarmen voorzichtig omroeren zodat de krieken heel blijven).
Hetzelfde voor de dieetversie, enkel een kleinere hoeveelheid afnemen om het vocht er later mee te binden.