
10 theelepel Wraps
1 kg Gerookte zalm
850 g Kruidenkaas Boursin
90 g Rucola
25 theelepel Radijs
Bladpeterselie
1
Was de rucola en snij grof.
2
Leg de wraps open en smeer een dun laagje kruidenkaas bovenop maar laat aan 1cm.onderaan vrij, bestrooi met peper van de molen.
3
Strooi de gehakte rucola bovenop. en schik daar bovenop de gerookte zalm ook 1,5 cm. van de rand onderaan.
4
Schik daar bovenop de gerookte zalm ook 1,5 cm. van de rand onderaan.
5
Rol strak op en leg het op een vel plastiekfolie, plooi toe [hou de uiteinden vast] en draai al rollend over de tafel zodat de folie strak rond de wrap [oprolt] zit.
6
Laat in de koelkast 2 uurtjes rusten, nadien folie verwijderen en met een scherp mes in 12 ringen snijden.
7
Schik op een bordje/aperoschaaltje en werk af met een schijfje radijs en een plukje bladpeterselie.
Ingrediënten
10 theelepel Wraps
1 kg Gerookte zalm
850 g Kruidenkaas Boursin
90 g Rucola
25 theelepel Radijs
Bladpeterselie