Wraps met gerookte zalm

MoeilijkheidBeginner
Hoeveelheid (1 portie = 10 personen, 1 liter of 1 kg)1 portie
Voorbereidingstijd5 minutenKooktijd10 minutenTotaaltijd15 minuten
 10 st. Wraps
 1 kg Gerookte zalm
 850 g Kruidenkaas Boursin
 90 g Rucola
 25 st. Radijs
 Bladpeterselie
1

Was de rucola en snij grof.

2

Leg de wraps open en smeer een dun laagje kruidenkaas bovenop maar laat aan 1cm.onderaan vrij, bestrooi met peper van de molen.

3

Strooi de gehakte rucola bovenop. en schik daar bovenop de gerookte zalm ook 1,5 cm. van de rand onderaan.

4

Schik daar bovenop de gerookte zalm ook 1,5 cm. van de rand onderaan.

5

Rol strak op en leg het op een vel plastiekfolie, plooi toe [hou de uiteinden vast] en draai al rollend over de tafel zodat de folie strak  rond de wrap [oprolt] zit.

6

Laat in de koelkast 2 uurtjes rusten, nadien folie verwijderen en met een scherp mes in 12 ringen snijden.

7

Schik op een bordje/aperoschaaltje en werk af met een schijfje radijs en een plukje bladpeterselie.

Ingrediënten

 10 st. Wraps
 1 kg Gerookte zalm
 850 g Kruidenkaas Boursin
 90 g Rucola
 25 st. Radijs
 Bladpeterselie

Bereiding

1

Was de rucola en snij grof.

2

Leg de wraps open en smeer een dun laagje kruidenkaas bovenop maar laat aan 1cm.onderaan vrij, bestrooi met peper van de molen.

3

Strooi de gehakte rucola bovenop. en schik daar bovenop de gerookte zalm ook 1,5 cm. van de rand onderaan.

4

Schik daar bovenop de gerookte zalm ook 1,5 cm. van de rand onderaan.

5

Rol strak op en leg het op een vel plastiekfolie, plooi toe [hou de uiteinden vast] en draai al rollend over de tafel zodat de folie strak  rond de wrap [oprolt] zit.

6

Laat in de koelkast 2 uurtjes rusten, nadien folie verwijderen en met een scherp mes in 12 ringen snijden.

7

Schik op een bordje/aperoschaaltje en werk af met een schijfje radijs en een plukje bladpeterselie.

Wraps met gerookte zalm