
714 g Verse visbouillon (zie sauzen)
200 g Blanke roux
0,80 gal Room 20%
28,57 g Visbouillonpoeder Knorr
1,40 gals Witte Wijn
PeZo
1
Kook de verse visbouillon (zie sauzen) op (zonder kan ook, alleen water), voeg de witte wijn en visbouillon poeder toe en laat 1/2 uurtje pruttelen.
2
Mixen en intussen de roux toevoegen, opkoken en als laatst de room onder mengen (niet meer laten koken).
3
Afsmaken met pezo.
4
Voor een uitgesproken smaak op het laatst nog een beetje witte wijn op het laatst toevoegen.
5
Indien je vertrekt van alleen water dan moet je meer visbouillon poeder toevoegen.
CategorieSauzenCuisineEi, Gluten, Melk, Schaaldieren, Selder, Vis, Weekdieren
Ingrediënten
714 g Verse visbouillon (zie sauzen)
200 g Blanke roux
0,80 gal Room 20%
28,57 g Visbouillonpoeder Knorr
1,40 gals Witte Wijn
PeZo