Witte kool met bechamel

MoeilijkheidsgraadBeginner
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd10 minutenKooktijd20 minutenTotale tijd30 minuten
 1,65 theelepel Witte kool
 9,38 gals Halfvolle melk
 115,62 g Roux
 Nootmuskaat
 pezo
1

De witte kool kern verwijderen en machinaal fijn ciseleren.

2

Gaar steamen, laten uitlekken.

3

Melk opzetten en aan de kook brengen.

4

De kokende melk mixen, binden met roux en afsmaken met pezo en nootmuskaat.

5

Beide mengen.

Ingrediënten

 1,65 theelepel Witte kool
 9,38 gals Halfvolle melk
 115,62 g Roux
 Nootmuskaat
 pezo

Aanwijzingen

1

De witte kool kern verwijderen en machinaal fijn ciseleren.

2

Gaar steamen, laten uitlekken.

3

Melk opzetten en aan de kook brengen.

4

De kokende melk mixen, binden met roux en afsmaken met pezo en nootmuskaat.

5

Beide mengen.

Witte kool met bechamel