Witte chocolademousse met Baileys

MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd10 minutenKooktijd15 minutenTotale tijd25 minuten
Per 10 personen:
 300 g Witte chocolade
 4 theelepel Eieren
 2 stokjes Gelatine 3gr.
 400 g Slagroom 40%
 0,50 gal Baileys
1

Zie chocolademousse

2

De Baileys toevoegen nadat de gelatine onder de eieren werd gespateld.

CategorieCuisine, Diet, Tags,

Ingrediënten

Per 10 personen:
 300 g Witte chocolade
 4 theelepel Eieren
 2 stokjes Gelatine 3gr.
 400 g Slagroom 40%
 0,50 gal Baileys

Aanwijzingen

1

Zie chocolademousse

2

De Baileys toevoegen nadat de gelatine onder de eieren werd gespateld.

Witte chocolademousse met Baileys