Was en reinig de champignons, snij in plakjes van 0,5cm dik.
Zet de champignons op met de melk, pezo en leg bovenop boterpapier met een bord.
Deksel er op en op een laag vuurtje laten gaar pruttelen.
Giet de melk van de champignons (deze kan je gebruiken voor champignonsoep of…)
Bereid de witte wijnsaus (zie sauzen).
Voeg op het laatst de champignons toe en laat de saus even opkoken.
Juist voor serveren de garnalen en peterselie toevoegen.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Was en reinig de champignons, snij in plakjes van 0,5cm dik.
Zet de champignons op met de melk, pezo en leg bovenop boterpapier met een bord.
Deksel er op en op een laag vuurtje laten gaar pruttelen.
Giet de melk van de champignons (deze kan je gebruiken voor champignonsoep of…)
Bereid de witte wijnsaus (zie sauzen).
Voeg op het laatst de champignons toe en laat de saus even opkoken.
Juist voor serveren de garnalen en peterselie toevoegen.