
Per 10 personen:
Crème patisserie
0,50 l Banketbakkersroom van 0,5L melk
0,20 l Slagroom 40%
130 g Fruitcocktail blik 2,650 gr.
1,25 gals Siroop van fruitcocktail blik
1
De banketbakkersroom 1 dag voordien bereiden (zie banketbakkersroom).
2
De banketbakkersroom machinaal klontervrij kloppen, verdunnen met het sap van de fruitcocktail (zodat de crème minder romig proeft) intussen de slagroom half opkloppen.
3
Op lage stand de slagroom aan de banketbakkersroom toevoegen en kort laten draaien tot het geheel gemengd is.
4
De fruitcocktail afgieten en een kleine hoeveelheid in de potjes verdelen.
5
Verder afvullen met de banketbakkersroom, in de koeling plaatsen.
6
Afwerken naar believen.
Ingrediënten
Per 10 personen:
Crème patisserie
0,50 l Banketbakkersroom van 0,5L melk
0,20 l Slagroom 40%
130 g Fruitcocktail blik 2,650 gr.
1,25 gals Siroop van fruitcocktail blik