Bereid de dag ervoor tomatensaus [zie sauzen].
Reinig de paprika’s, snij in de helft en snij dunne reepjes.
Reinig en snij de courgetten in blokjes van 1cm.
Emincer (in fijne dunne plakjes snijden) de uien, verwijder de steeltjes van de tomaatjes en was ze.
Fruit in de hete olie eerst de paprika, dan ui en courgette en dan de kleine tomaatjes.
Voeg de saus, lookpasta toe en breng op smaak met pezo en de gehakte koriander.
Bereidingstijd ong. 20 minuten, niet op voorhand bereiden de groenten moeten knapperig blijven.
Serveren bij kruidig kalkoengebraad met gebakken aardappelen.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Bereid de dag ervoor tomatensaus [zie sauzen].
Reinig de paprika’s, snij in de helft en snij dunne reepjes.
Reinig en snij de courgetten in blokjes van 1cm.
Emincer (in fijne dunne plakjes snijden) de uien, verwijder de steeltjes van de tomaatjes en was ze.
Fruit in de hete olie eerst de paprika, dan ui en courgette en dan de kleine tomaatjes.
Voeg de saus, lookpasta toe en breng op smaak met pezo en de gehakte koriander.
Bereidingstijd ong. 20 minuten, niet op voorhand bereiden de groenten moeten knapperig blijven.
Serveren bij kruidig kalkoengebraad met gebakken aardappelen.