Spinazie 7 minuten in de steamer ontdooien, met een 2 de gastronorm mand bovenop het teveel aan vocht uit duwen en afsmaken met pezo en muskaatnoot.
De tortelloni (of andere pasta) beetgaar koken in licht gezouten water, afspoelen met koud water en laten uitlekken.
Bechamelsaus bereiden (zie rubriek sauzen)
Met een kleine ijsschepper bolletjes kippengehakt scheppen en rollen.
Licht kleuren in de pan met boter en verder garen in de oven.
Verdeel de bladspinazie over de kom (plaat), bovenop een laag tortelloni.
Per persoon ong. 3 balletjes er op en verder afvullen met bechamel, dicht strooien met gemalen kaas.
Afbakken op 175°C. gedurende 30 minuten.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Spinazie 7 minuten in de steamer ontdooien, met een 2 de gastronorm mand bovenop het teveel aan vocht uit duwen en afsmaken met pezo en muskaatnoot.
De tortelloni (of andere pasta) beetgaar koken in licht gezouten water, afspoelen met koud water en laten uitlekken.
Bechamelsaus bereiden (zie rubriek sauzen)
Met een kleine ijsschepper bolletjes kippengehakt scheppen en rollen.
Licht kleuren in de pan met boter en verder garen in de oven.
Verdeel de bladspinazie over de kom (plaat), bovenop een laag tortelloni.
Per persoon ong. 3 balletjes er op en verder afvullen met bechamel, dicht strooien met gemalen kaas.
Afbakken op 175°C. gedurende 30 minuten.