
750 g Tomaten
0,50 theelepel Gele paprika
0,50 theelepel Groene paprika
0,13 pint Pijpajuin
93,75 g Rode ui
0,25 gal Olijfolie
0,25 gal Azijn
Peper van de molen
Zout
1
Was de tomaten, paprika en pijpajuin.
2
Verwijder steeltje van de tomaat, halveer de paprika’s en verwijder de steel, zaadjes en witte stukken.
3
Reinig de rode uien.
4
Snij de wortels en achterste stukken van de pijpajuin.
5
Snij de tomaten in partjes, verdeel de halve paprika’s in 3 stukken en snij hiervan reepjes.
6
Halveer de rode uien en versnijd eveneens in dunne schijfjes, maak van de pijpajuin dunne reepjes.
7
Meng dit alles met de olijfolie, azijn, zout en peper van de molen.
8
Plaats in de koelkast.
9
Juist voor verdelen even omroeren en nogmaals afsmaken.
CategorieSaladesDietDiabetici, Halal, Lage caloriewaarde, Low Lactose, No gluten, Vegan, Vegetarian
Ingrediënten
750 g Tomaten
0,50 theelepel Gele paprika
0,50 theelepel Groene paprika
0,13 pint Pijpajuin
93,75 g Rode ui
0,25 gal Olijfolie
0,25 gal Azijn
Peper van de molen
Zout