875 g Tomaten
0,06 pint Koriander
0,25 theelepel Bleekselder
0,25 gal Olie
0,31 gal Azijn
0,25 gal Olijfolie
Peper van de molen
Zout
1
De tomaten reinigen en in blokjes snijden, de bleekselder reinigen en in zeer dunne reepjes snijden.
2
Koriander wassen en fijn hakken.
3
Het geheel mengen met olie en azijn.
4
Afsmaken met peper en zout.
CategorieSaladesCuisineSelderDietDiabetici, Halal, Lage caloriewaarde, Low Lactose, No gluten, Vegan, Vegetarian
Ingrediënten
875 g Tomaten
0,06 pint Koriander
0,25 theelepel Bleekselder
0,25 gal Olie
0,31 gal Azijn
0,25 gal Olijfolie
Peper van de molen
Zout
Aanwijzingen
1
De tomaten reinigen en in blokjes snijden, de bleekselder reinigen en in zeer dunne reepjes snijden.
2
Koriander wassen en fijn hakken.
3
Het geheel mengen met olie en azijn.
4
Afsmaken met peper en zout.