De dag er voor banketbakkersroom bereiden van 1l. melk.
Bladerdeeg uit diepvries laten ontdooien, snij vier plakken van 12cm. en één van 9cm (=57cm.).
Prik de plakken met een vork, op een bakplaat (geprikte kant naar boven) met boterpapier en afbakken op 200°C. gedurende 15min.
Plakken op rooster laten afkoelen.
Spuit op de niet geprikte kant de banketbakkersroom (even los kloppen), plaats bovenop eveneens een plak met de geprikte kant op de pudding.
Maak de abricoter warm en bestrijk de bovenkant 2x met een borstel.
Als deze opgesteven is de fondant (witte suikerpasta) in de microgolfoven lipwarm maken en met een paletmes in het midden een laagje aanbrengen.
Laten opstijven en in de koeling plaatsen, porties op 6cm. breed snijden.
Tip: je kan ook enkel fondant bovenop smeren of fondant streepjes op de abricoter spuiten.
Ingrediënten
Aanwijzingen
De dag er voor banketbakkersroom bereiden van 1l. melk.
Bladerdeeg uit diepvries laten ontdooien, snij vier plakken van 12cm. en één van 9cm (=57cm.).
Prik de plakken met een vork, op een bakplaat (geprikte kant naar boven) met boterpapier en afbakken op 200°C. gedurende 15min.
Plakken op rooster laten afkoelen.
Spuit op de niet geprikte kant de banketbakkersroom (even los kloppen), plaats bovenop eveneens een plak met de geprikte kant op de pudding.
Maak de abricoter warm en bestrijk de bovenkant 2x met een borstel.
Als deze opgesteven is de fondant (witte suikerpasta) in de microgolfoven lipwarm maken en met een paletmes in het midden een laagje aanbrengen.
Laten opstijven en in de koeling plaatsen, porties op 6cm. breed snijden.
Tip: je kan ook enkel fondant bovenop smeren of fondant streepjes op de abricoter spuiten.