Breng water aan de kook, voeg de Wok mix, China mix, currypoeder (gember), kurkuma en kippenbouillon Knorr toe. Laat de groenten rustig beetgaar pruttelen.
Bak intussen de kippenreepjes met een weinig olie licht bruin en laat uitlekken.
Voeg de noedels aan de soep toe en kook ze gaar, bindt de soep met een papje van water en maïzena. Roer de kokosmelk (limoen) onder de soep en gebakken kippenreepjes, warm bij maar laat niet meer koken (schiften).
Bak de lookpasta licht bruin in een klein pannetje en voeg toe aan de soep.
Verder afsmaken.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Breng water aan de kook, voeg de Wok mix, China mix, currypoeder (gember), kurkuma en kippenbouillon Knorr toe. Laat de groenten rustig beetgaar pruttelen.
Bak intussen de kippenreepjes met een weinig olie licht bruin en laat uitlekken.
Voeg de noedels aan de soep toe en kook ze gaar, bindt de soep met een papje van water en maïzena. Roer de kokosmelk (limoen) onder de soep en gebakken kippenreepjes, warm bij maar laat niet meer koken (schiften).
Bak de lookpasta licht bruin in een klein pannetje en voeg toe aan de soep.
Verder afsmaken.