
2 kg Rundstoofvlees [endvogel]
1,40 theelepel Laurier
42,85 g Vleesbouillon Knorr
786 g Uien
21,49 g Mosterd
0,25 ons Lookpasta
14,28 g Kippenbouillon Knorr
4,20 gals Bruin bier
42,84 g Bruine roux Knorr
Water
PeZo
1
Het vlees bakken (kleuren), kruiden met pezo, de uien eminceren en mee laten kleuren/bakken.
2
Mosterd en lookpasta toevoegen en even bakken.
3
Blussen met weinig water en vleesbouillon/kippenbouillon (bruin bier).
4
In een kookpot scheppen en verder aanvullen met water tot het vlees juist onder staat.
Laurier toevoegen.
5
Gaar koken gedurende ongeveer 2 uur en laurier uit scheppen.
6
Voorzichtig binden (of het vlees er even uit scheppen) met bruine roux.
7
Afsmaken met pezo
CategorieVleesgerechtenCuisineEi, Gluten, Melk, Mosterd, Noten, Selder, Sesamzaad, SojaDietLage caloriewaarde, Low Fat, Low Lactose
Ingrediënten
2 kg Rundstoofvlees [endvogel]
1,40 theelepel Laurier
42,85 g Vleesbouillon Knorr
786 g Uien
21,49 g Mosterd
0,25 ons Lookpasta
14,28 g Kippenbouillon Knorr
4,20 gals Bruin bier
42,84 g Bruine roux Knorr
Water
PeZo