Stoof de brunoise beetgaar in een beetje olie.
Bereid een witte wijnsaus (zie sauzen).
Ontdooi de visrolletjes in koud water of de dag ervoor in de koelkast.
Of doe de diepgevroren scharrolletjes in lage gastronormplaten (zonder gaatjes) en steam ze gedurende 7 minuten. (dit voorkomt het verwateren van de saus tijdens de bereiding).
Laat ze even afkoelen en verdeel ze over nieuwe schalen (platen) zonder het vocht (vocht ook niet recupereren voor de saus).
Verdeel de brunoise over de scharrolletjes en overgiet met saus.
Met deksel in de combisteamer gedurende 20 minuten op 130°C met 40% vocht.
Nadien bestrooien met gehakte peterselie.
Serveren met duchesse aardappelen.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Stoof de brunoise beetgaar in een beetje olie.
Bereid een witte wijnsaus (zie sauzen).
Ontdooi de visrolletjes in koud water of de dag ervoor in de koelkast.
Of doe de diepgevroren scharrolletjes in lage gastronormplaten (zonder gaatjes) en steam ze gedurende 7 minuten. (dit voorkomt het verwateren van de saus tijdens de bereiding).
Laat ze even afkoelen en verdeel ze over nieuwe schalen (platen) zonder het vocht (vocht ook niet recupereren voor de saus).
Verdeel de brunoise over de scharrolletjes en overgiet met saus.
Met deksel in de combisteamer gedurende 20 minuten op 130°C met 40% vocht.
Nadien bestrooien met gehakte peterselie.
Serveren met duchesse aardappelen.