Soepgroenten, groentebouillon Knorr, aardappelen, melk en peper met heet water aan de kook brengen.
Savooien buitenste bladeren verwijderen, in vier snijdenen kern verwijderen.
Savooien grof versnijden en aan de soep toevoegen (hou een kleine hoeveelheid bij voor garnituur). De kleine hoeveelheid in fijne reepjes (julienne) snijden, met een beetje boter beetgaar stoven en afsmaken met pezo.
Als de savooi in de soep beetgaar is mixen, halfvolle melk toevoegen en afsmaken.
Verdeel de julienne van savooi in de potten.
Eventueel 25gr. soepballetjes of ham/spek (even opbakken).
Ingrediënten
Aanwijzingen
Soepgroenten, groentebouillon Knorr, aardappelen, melk en peper met heet water aan de kook brengen.
Savooien buitenste bladeren verwijderen, in vier snijdenen kern verwijderen.
Savooien grof versnijden en aan de soep toevoegen (hou een kleine hoeveelheid bij voor garnituur). De kleine hoeveelheid in fijne reepjes (julienne) snijden, met een beetje boter beetgaar stoven en afsmaken met pezo.
Als de savooi in de soep beetgaar is mixen, halfvolle melk toevoegen en afsmaken.
Verdeel de julienne van savooi in de potten.
Eventueel 25gr. soepballetjes of ham/spek (even opbakken).