melk koken
dessertrijst toevoegen en omroeren.
gedurende het gaarkoken de rijst regelmatig omroeren.
als de dessertrijst gaar is de suiker vanillesuiker toevoegen.
even laten staan tot de suiker is opgelost.
laten afkoelen in een spoelbak met koud water.
in een zuivere emmer gieten, afdekken en in de koeling plaatsen.
Abrikozen afgieten en samen met 20gr.suiker gaarkoken, mixen en zeven door een puntzeef.
Koelen in de koelkast.
Slagroom half opkloppen.
Gelatine weken in koud water, uitknijpen en smelten.
De gelatine met klopper onder de rijstmassa spatelen.
Nu de slagroom onder spatelen en met een kan verdelen over de potjes (regelmatig voorzichtig omroeren).
Laten opstijven in de koelkast.
De abrikozensaus voorzichtig bovenop gieten.
rossas slagroom en een schijfje abrikoos.
Ingrediënten
Aanwijzingen
melk koken
dessertrijst toevoegen en omroeren.
gedurende het gaarkoken de rijst regelmatig omroeren.
als de dessertrijst gaar is de suiker vanillesuiker toevoegen.
even laten staan tot de suiker is opgelost.
laten afkoelen in een spoelbak met koud water.
in een zuivere emmer gieten, afdekken en in de koeling plaatsen.
Abrikozen afgieten en samen met 20gr.suiker gaarkoken, mixen en zeven door een puntzeef.
Koelen in de koelkast.
Slagroom half opkloppen.
Gelatine weken in koud water, uitknijpen en smelten.
De gelatine met klopper onder de rijstmassa spatelen.
Nu de slagroom onder spatelen en met een kan verdelen over de potjes (regelmatig voorzichtig omroeren).
Laten opstijven in de koelkast.
De abrikozensaus voorzichtig bovenop gieten.
rossas slagroom en een schijfje abrikoos.