Pudding Yin-yang  (met cacao)

MoeilijkheidsgraadBeginner
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd10 minutenKooktijd20 minutenTotale tijd30 minuten
Per 10 personen:
Vanille
 41 g Vanillepuding Imperial
 6,25 gals Halfvolle melk
 44 g Kristalsuiker
 4 g Diëetsuiker
Chocolade
 6,25 gals Halfvolle melk
 47 g Suiker
 38 g Vanillepudding Imperial
 13 g Cacao
 63 g Slagroom 40%
 8 g Suiker
Vanillepudding bereiden:
1

3/4 melk met de suiker koken, de vanillepudding oplossen in de rest van de melk. De kokende melk binden met dit papje.

2

Met een kan de potjes iets minder dan de helft vullen.

Chocoladepudding bereiden:
3

3/4 melk koken met de suiker, vanillepudding en cacao met de rest van de melk machinaal los roeren (cacao lost moeilijk op).

4

Giet de cacao oplossing al roerend op de kokende melk en laat even opkoken, binden.

5

Met een schenkkan bovenop de vanillepudding gieten, afwerken met een rossas slagroom (slagroom met 8gr. suiker stijf kloppen) en een chocolade garnituur.

Ingrediënten

Per 10 personen:
Vanille
 41 g Vanillepuding Imperial
 6,25 gals Halfvolle melk
 44 g Kristalsuiker
 4 g Diëetsuiker
Chocolade
 6,25 gals Halfvolle melk
 47 g Suiker
 38 g Vanillepudding Imperial
 13 g Cacao
 63 g Slagroom 40%
 8 g Suiker

Aanwijzingen

Vanillepudding bereiden:
1

3/4 melk met de suiker koken, de vanillepudding oplossen in de rest van de melk. De kokende melk binden met dit papje.

2

Met een kan de potjes iets minder dan de helft vullen.

Chocoladepudding bereiden:
3

3/4 melk koken met de suiker, vanillepudding en cacao met de rest van de melk machinaal los roeren (cacao lost moeilijk op).

4

Giet de cacao oplossing al roerend op de kokende melk en laat even opkoken, binden.

5

Met een schenkkan bovenop de vanillepudding gieten, afwerken met een rossas slagroom (slagroom met 8gr. suiker stijf kloppen) en een chocolade garnituur.

Pudding Yin-yang  (met cacao)