
Per 10 personen:
Vanille
41 g Vanillepuding Imperial
6,25 gals Halfvolle melk
44 g Kristalsuiker
4 g Diëetsuiker
Chocolade
6,25 gals Halfvolle melk
47 g Suiker
38 g Vanillepudding Imperial
13 g Cacao
63 g Slagroom 40%
8 g Suiker
Vanillepudding bereiden:
1
3/4 melk met de suiker koken, de vanillepudding oplossen in de rest van de melk. De kokende melk binden met dit papje.
2
Met een kan de potjes iets minder dan de helft vullen.
Chocoladepudding bereiden:
3
3/4 melk koken met de suiker, vanillepudding en cacao met de rest van de melk machinaal los roeren (cacao lost moeilijk op).
4
Giet de cacao oplossing al roerend op de kokende melk en laat even opkoken, binden.
5
Met een schenkkan bovenop de vanillepudding gieten, afwerken met een rossas slagroom (slagroom met 8gr. suiker stijf kloppen) en een chocolade garnituur.
Ingrediënten
Per 10 personen:
Vanille
41 g Vanillepuding Imperial
6,25 gals Halfvolle melk
44 g Kristalsuiker
4 g Diëetsuiker
Chocolade
6,25 gals Halfvolle melk
47 g Suiker
38 g Vanillepudding Imperial
13 g Cacao
63 g Slagroom 40%
8 g Suiker