3/4 melk met de suiker koken, de vanillepudding oplossen in de rest van de melk. De kokende melk binden met dit papje.
Met een kan de potjes iets minder dan de helft vullen.
3/4 melk koken met de suiker, vanillepudding en cacao met de rest van de melk machinaal los roeren (cacao lost moeilijk op).
Giet de cacao oplossing al roerend op de kokende melk en laat even opkoken, binden.
Met een schenkkan bovenop de vanillepudding gieten, afwerken met een rossas slagroom (slagroom met 8gr. suiker stijf kloppen) en een chocolade garnituur.
Ingrediënten
Aanwijzingen
3/4 melk met de suiker koken, de vanillepudding oplossen in de rest van de melk. De kokende melk binden met dit papje.
Met een kan de potjes iets minder dan de helft vullen.
3/4 melk koken met de suiker, vanillepudding en cacao met de rest van de melk machinaal los roeren (cacao lost moeilijk op).
Giet de cacao oplossing al roerend op de kokende melk en laat even opkoken, binden.
Met een schenkkan bovenop de vanillepudding gieten, afwerken met een rossas slagroom (slagroom met 8gr. suiker stijf kloppen) en een chocolade garnituur.