
350 g Grote uien
150 g Paprika streep rood Ardo
0,30 fl oz Lookpasta
100 g Tomatenpuree (blik)
1,50 gals Witte Wijn
30 g Groentenbouillon Knorr
250 g Tomatenblokjes blik
10 g Aardappelzetmeel
200 g Champignons
PeZo
1
De uien in halve ringen snijden, champignons wassen en in schijfjes snijden.
2
Uien en paprika fruiten in olie, tomatenpuree toevoegen en even laten stoven (blijven roeren).
3
Blussen met witte wijn en verder aanvullen met water.
4
Voeg de groentebouillon, lookpasta, pezo en champignons toe aan de saus en laat ze zachtjes pruttelen.
5
Als de groenten gaar zijn de tomatenblokjes toevoegen en even aan de kook brengen, bind de saus met een papje van water + aardappelzetmeel.
6
Afsmaken met pezo, afwerken met grof gehakte peterselie.
7
Eventueel een weinig Provençaalse kruiden bij de saus, piment voor licht pikant. De saus kort bereiden zodat de groenten niet plat worden.
8
Op het laatst over de gepocheerde vis scheppen, met gebakken krieltjes en slaatje.
CategorieSauzenCuisineEi, Gluten, Melk, Mosterd, Noten, Sesamzaad, SojaDietHalal, Lage caloriewaarde, Low Fat, Low Lactose
Ingrediënten
350 g Grote uien
150 g Paprika streep rood Ardo
0,30 fl oz Lookpasta
100 g Tomatenpuree (blik)
1,50 gals Witte Wijn
30 g Groentenbouillon Knorr
250 g Tomatenblokjes blik
10 g Aardappelzetmeel
200 g Champignons
PeZo