
Per liter:
133 g Soepgroenten groen dv.
6,67 g Groentebouillon Knorr
20 g Preisoep Knorr
0,10 pint Stoofprei
16,67 g Aardappelen
PeZo
Water
Suiker
1
De soepgroenten, aardappelen,groentebouillon Knorr en peper opzetten met heet water en zo snel mogelijk aan de kook brengen.
2
De stoofprei reinigen, 3x goed wassen, fijn versnijden en stoven in een weinig boter, afsmaken met pezo.
3
De soep mixen met preisoep Knorr en op smaak brengen met pezo.
Garnituur:
4
De gestoofde prei even opwarmen met de soep.
Eventueel 25gr. soepballetjes opkoken.
CategoriePureesoepenCuisineEi, Gluten, Melk, Selder, Soja, ZwavelDietHalal, Lage caloriewaarde, Vegetarian
Ingrediënten
Per liter:
133 g Soepgroenten groen dv.
6,67 g Groentebouillon Knorr
20 g Preisoep Knorr
0,10 pint Stoofprei
16,67 g Aardappelen
PeZo
Water
Suiker