1 Dag voordien beslag maken (is het beste) en in de koeling bewaren.
Boter smelten, bloem zeven.
Melk, vanillesuiker, suiker, kaneel, zout, eieren en bloem machinaal los kloppen.
Klopper traag laten draaien en de gesmolten boter toevoegen.
Uit de koeling het beslag omroeren.
Pan goed verhitten en insmeren met olie.
Pannenkoeken bakken, eventueel na een aantal stuks gebakken nogmaals insmeren met olie.
Indien nodig opwarmen afgedekt met zilverpapier in de oven op 150°C of in combisteamer per 25st. oven 125°C /10% vocht 7min.
Ingrediënten
Aanwijzingen
1 Dag voordien beslag maken (is het beste) en in de koeling bewaren.
Boter smelten, bloem zeven.
Melk, vanillesuiker, suiker, kaneel, zout, eieren en bloem machinaal los kloppen.
Klopper traag laten draaien en de gesmolten boter toevoegen.
Uit de koeling het beslag omroeren.
Pan goed verhitten en insmeren met olie.
Pannenkoeken bakken, eventueel na een aantal stuks gebakken nogmaals insmeren met olie.
Indien nodig opwarmen afgedekt met zilverpapier in de oven op 150°C of in combisteamer per 25st. oven 125°C /10% vocht 7min.