
0,75 g Witte wijnsaus
0,25 l Halfvolle melk
65 g Blanke roux Knorr
70 g Mosterd De Vos Lemmens
0,10 fl oz Kurkuma
PeZo
1
Bereid een bechamelsaus (zie sauzen) met 0,75l. melk, 65 gr. roux, pezo en nootmuskaat.
2
Bereid een witte wijnsaus, 0,25l. (zie sauzen).
3
Voeg samen, meng de mosterd en kurkuma er onder volgens wens.
4
Verder afsmaken met pezo en houd warm.
5
Het gebeurt dat de saus door de zuurtegraad schift (witte wijn en mosterd in de saus), even opnieuw mixen en bijbinden met blanke roux Knorr.
Er kan ook gewerkt worden met alleen witte wijn saus.
Ingrediënten
0,75 g Witte wijnsaus
0,25 l Halfvolle melk
65 g Blanke roux Knorr
70 g Mosterd De Vos Lemmens
0,10 fl oz Kurkuma
PeZo