
Per 10 personen:
1,25 l Halfvolle melk
6,25 g Oploskoffie nescafé
112,50 g Suiker
81 g Pudding Imperial
0,60 gal Slagroom 40%
8 g Suiker
1
1 Liter melk met de suiker aan de kook brengen, 2,5dl. melk machinaal met de vanillepudding en oploskoffie klontervrij kloppen.
2
De klontervrije massa onder de kokende melk kloppen, laten binden en even al roerend laten doorkoken.
3
Verdelen met een schenkkan in de potjes.
4
Even aan de kant laten afkoelen tot ze lauw zijn, dan in de koeling plaatsen.
Afwerking:
5
slagroom opkloppen met de suiker en op de koude pudding spuiten, gecarameliseerde hazelnoot bovenop.
Ingrediënten
Per 10 personen:
1,25 l Halfvolle melk
6,25 g Oploskoffie nescafé
112,50 g Suiker
81 g Pudding Imperial
0,60 gal Slagroom 40%
8 g Suiker