Per 12 personen:
350 g Chocolade puur Callebaut
250 g Melkerijboter
5 theelepel Ei
5 theelepel Eidooier
125 g Suiker
1
Chocolade smelten en boter smelten, deze twee mengen.
2
Ei, eidooier en suiker wit kloppen.
3
De boter en chocolade massa onder de eieren spatelen.
4
Als laatst de bloem voorzichtig onder spatelen.
5
Vormen chemiseren (insmeren) met boter en bloem.
6
Maximum voor 2/3 vullen en kort afbakken op 170°C, het midden van de moulleux moet lopend blijven.
Ingrediënten
Per 12 personen:
350 g Chocolade puur Callebaut
250 g Melkerijboter
5 theelepel Ei
5 theelepel Eidooier
125 g Suiker
Aanwijzingen
1
Chocolade smelten en boter smelten, deze twee mengen.
2
Ei, eidooier en suiker wit kloppen.
3
De boter en chocolade massa onder de eieren spatelen.
4
Als laatst de bloem voorzichtig onder spatelen.
5
Vormen chemiseren (insmeren) met boter en bloem.
6
Maximum voor 2/3 vullen en kort afbakken op 170°C, het midden van de moulleux moet lopend blijven.