
Per liter:
67 g Soepgroenten oranje dv.
8,33 g Groentebouillon Knorr
0,05 fl oz Lookpasta (zie allerlei)
0,67 g Courgetten
0,03 theelepel Bloemkool
13,30 g Boontjes dv.
13,30 g Knolselder dv.
40 g Tomatenpuree blik
0,83 qt Gezouten spek 1 cm. dik
5 g Vermicelli
25 g Gemalen kaas
13,33 g Erwten dv.
13,33 g Spruiten dv.
PeZo
1 dag ervoor:
1
Soepgroenten, tomatenpuree, lookpasta, groentebouillon Knorr en peper met heet water aan de kook brengen.
2
Voeg de overige diepvriesgroenten met courgetteblokjes en bloemkoolroosjes toe aan de soep.
3
Intussen het spek ontzwoerden, kraakbeen verwijderen en in blokjes snijden.
4
Lichtjes bakken in een weinig boter en laten uitlekken in een zeef.
5
Als de groenten beetgaar zijn de vermicelli toevoegen.
6
Afsmaken.
7
Spek toevoegen en even laten opkoken.
8
Nogmaals afsmaken met pezo.
Garnituur:
9
Gemalen kaas apart en eventueel lookbroodjes.
CategorieBouillonsoepenCuisineEi, Gluten, Melk, SelderDietDiabetici, Lage caloriewaarde, Low Fat, Low Lactose
Ingrediënten
Per liter:
67 g Soepgroenten oranje dv.
8,33 g Groentebouillon Knorr
0,05 fl oz Lookpasta (zie allerlei)
0,67 g Courgetten
0,03 theelepel Bloemkool
13,30 g Boontjes dv.
13,30 g Knolselder dv.
40 g Tomatenpuree blik
0,83 qt Gezouten spek 1 cm. dik
5 g Vermicelli
25 g Gemalen kaas
13,33 g Erwten dv.
13,33 g Spruiten dv.
PeZo