Soepgroenten, tomatenpuree, lookpasta, groentebouillon Knorr en peper met heet water aan de kook brengen.
Voeg de overige diepvriesgroenten met courgetteblokjes en bloemkoolroosjes toe aan de soep.
Intussen het spek ontzwoerden, kraakbeen verwijderen en in blokjes snijden.
Lichtjes bakken in een weinig boter en laten uitlekken in een zeef.
Als de groenten beetgaar zijn de vermicelli toevoegen.
Afsmaken.
Spek toevoegen en even laten opkoken.
Nogmaals afsmaken met pezo.
Gemalen kaas apart en eventueel lookbroodjes.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Soepgroenten, tomatenpuree, lookpasta, groentebouillon Knorr en peper met heet water aan de kook brengen.
Voeg de overige diepvriesgroenten met courgetteblokjes en bloemkoolroosjes toe aan de soep.
Intussen het spek ontzwoerden, kraakbeen verwijderen en in blokjes snijden.
Lichtjes bakken in een weinig boter en laten uitlekken in een zeef.
Als de groenten beetgaar zijn de vermicelli toevoegen.
Afsmaken.
Spek toevoegen en even laten opkoken.
Nogmaals afsmaken met pezo.
Gemalen kaas apart en eventueel lookbroodjes.