Per liter:
1 l Tomatensoep met basilicum (zie soepen)
0,07 theelepel Braadkippen
16,66 g Mais in blik uitgelekt
PeZo
Water
1
De dag ervoor een kippenbouillon (zie kippenbouillon) maken van de kip, afkoelen en in de koeling plaatsen.
2
Bereidt een tomatensoep (zie tomatensoep met basilicum maar zonder het garnituur) maar gebruik daarbij wel de kippenbouillon.
3
De kippen uitpellen en de maïs afspoelen, deze aan de soep toevoegen nadat ze gemixt is en even laten doorkoken.
CategoriePureesoepenCuisineSelderDietLage caloriewaarde, Low Fat, Low Lactose, No gluten, Vegetarian
Ingrediënten
Per liter:
1 l Tomatensoep met basilicum (zie soepen)
0,07 theelepel Braadkippen
16,66 g Mais in blik uitgelekt
PeZo
Water
Aanwijzingen
1
De dag ervoor een kippenbouillon (zie kippenbouillon) maken van de kip, afkoelen en in de koeling plaatsen.
2
Bereidt een tomatensoep (zie tomatensoep met basilicum maar zonder het garnituur) maar gebruik daarbij wel de kippenbouillon.
3
De kippen uitpellen en de maïs afspoelen, deze aan de soep toevoegen nadat ze gemixt is en even laten doorkoken.