Klop het eiwit machinaal kort op en voeg dan de suiker op trage snelheid toe. Druppel de rode kleurstof bij tot het eiwit donker roze kleurt.
Klop nu verder helemaal stijf op hoge snelheid tot er pieken/strepen blijven staan in het beslag.
Spuit met een gekartelde spuitmond op een bakmat hartjes. Twee strepen die bovenaan een beetje uit elkaar staan en onderaan elkaar raken. Bak af gedurende 2 uur op 100C.
Breng de room al roerend op een laag vuurtje aan de kook. Neem van het vuur en strooi de callets/stukjes chocolade bij de hete room. Laat even staan en roer dan goed door met een klopper. Laat aan de kant of koelkast afkoelen maar roer regelmatig om tot je een spuitbare massa bekomt.
Vul de spuitzak (met gekartelde spuitmond) met de ganache en spuit mooi op het hartje. Kleef er een tweede direct tegenaan, bewaren in een metalen koekendoos. Ongeveer 1 week zonder kwaliteitsverlies.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Klop het eiwit machinaal kort op en voeg dan de suiker op trage snelheid toe. Druppel de rode kleurstof bij tot het eiwit donker roze kleurt.
Klop nu verder helemaal stijf op hoge snelheid tot er pieken/strepen blijven staan in het beslag.
Spuit met een gekartelde spuitmond op een bakmat hartjes. Twee strepen die bovenaan een beetje uit elkaar staan en onderaan elkaar raken. Bak af gedurende 2 uur op 100C.
Breng de room al roerend op een laag vuurtje aan de kook. Neem van het vuur en strooi de callets/stukjes chocolade bij de hete room. Laat even staan en roer dan goed door met een klopper. Laat aan de kant of koelkast afkoelen maar roer regelmatig om tot je een spuitbare massa bekomt.
Vul de spuitzak (met gekartelde spuitmond) met de ganache en spuit mooi op het hartje. Kleef er een tweede direct tegenaan, bewaren in een metalen koekendoos. Ongeveer 1 week zonder kwaliteitsverlies.