420 g Surimi
4 theelepel Eieren
375 g Mayonaise
Pezo
1
Kook de eieren hard, uit koelkast, in steamer gedurende 14 minuten, doe de koude hard gekookte eieren en de surimi door de keukenrobot met grove rasp.
2
Meng de mayonaise er onder en smaak af met pezo. Dek af met plastiek folie op de krabsalade en deksel, plaats in de koelkast.
CategorieSalades, VisgerechtenCuisineEi, Gluten, Mosterd, Schaaldieren, Soja, VisDietDiabetici, Halal, Low Lactose, No gluten
Ingrediënten
420 g Surimi
4 theelepel Eieren
375 g Mayonaise
Pezo
Aanwijzingen
1
Kook de eieren hard, uit koelkast, in steamer gedurende 14 minuten, doe de koude hard gekookte eieren en de surimi door de keukenrobot met grove rasp.
2
Meng de mayonaise er onder en smaak af met pezo. Dek af met plastiek folie op de krabsalade en deksel, plaats in de koelkast.