Boter met suiker machinaal crèmen, ei toevoegen en los kloppen. Gezeefde bloem onder mengen en enkele druppels mokka essence (zie allerlei). Of oploskoffie in het begin toevoegen.
Met een gekartelde spuitmond (10mm.) op een bakplaat met siliconen mat of bakpapier een slang van 2 bochten (tegen elkaar) spuiten.
Afbakken op 200°C gedurende 10 minuten even uit de oven laten afkoelen. Los maken en verder laten afkoelen op een rooster.
Maak de fondant lauw in de microgolfoven, roer enkele druppels mokka essence onder.
Leg al de koeken dicht tegen elkaar.
Spuit met behulp van een papieren spuitzakje enkele streepjes op de mokkaspritsen.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Boter met suiker machinaal crèmen, ei toevoegen en los kloppen. Gezeefde bloem onder mengen en enkele druppels mokka essence (zie allerlei). Of oploskoffie in het begin toevoegen.
Met een gekartelde spuitmond (10mm.) op een bakplaat met siliconen mat of bakpapier een slang van 2 bochten (tegen elkaar) spuiten.
Afbakken op 200°C gedurende 10 minuten even uit de oven laten afkoelen. Los maken en verder laten afkoelen op een rooster.
Maak de fondant lauw in de microgolfoven, roer enkele druppels mokka essence onder.
Leg al de koeken dicht tegen elkaar.
Spuit met behulp van een papieren spuitzakje enkele streepjes op de mokkaspritsen.